avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot trec 50% din garsoniera din care eu detin 50% ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot trec 50% din garsoniera din care eu detin 50% pe numele meu in totalitate

cum pot trec 50% din garsoniera din care eu detin 50% buna am o garsoniera din care eu detin 50%,tata 25% si mama 25% cum pot sa trec restul de 50% din garsoniera pe numele meu adica partile lor,care vor sa o treaca ei pe numele meu , ce si cum trebe sa fac si sa procedez ca sa ma coste mai ieftin si sa nu se poata revoca in instanta ca mai am 2 frati,dar eu leam achitat parintilor mei partea ce au platito ei de 50 la % si acum ei vor sal treaca tot pe numele meu;trebe sami vinda partea lor sau sa mio doneze???
Daca stie cine va sa-mi raspunda ce si cum trebe sa fac.va multumesc si astept un raspuns

Cel mai sigur este un act de vanzare-cumparare.

Donatia poate fi revocata in instanta, dupa decesul parintilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate trece un apartament pe numele unui elev major ? bojogel23 bojogel23 Buna seara ! Am o intrebare si precizez ca nu am cautat sa vad daca s-a mai adresat, iar daca am gresit, imi cer scuze. Parintii mei sunt pensionari si s-au ... (vezi toată discuția)
Donatie din partea tatalui alinam2000 alinam2000 Buna ziua. Am o dilema si sper sa ma ajute cineva sa gasesc un raspuns. Tatal meu urmeaza sa cumpere o garsoniera. O data cumparata fratele meu (unicul) si ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa parinteasca Tarheb Tarheb Buna ziua, Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta sau sfatui in aceasta privinta. Mama a murit acum 6 luni, iar tata urmeaza si el in curand din ... (vezi toată discuția)