avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interventie in cauza penala - rejudecare - stadiu Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interventie in cauza penala - rejudecare - stadiu Apel

Buna ziua,

As fi curios daca se poate face cerere de inteveninent in nume propriu intr-un dosar aflat in stadiul de Apel.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:06, 24 Ianuarie 2013
Intervenient in nume propriu nu exista in penal. Daca dezvoltati problema dvs. poate o sa gasim o cale de rezolvare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de interventie ni_leta ni_leta Buna seara Am o nedumerire. - paratul , ( la fond) formuleaza cerere reconventionala, dupa care renunta la ea si o califica in cerere de interventie in ... (vezi toată discuția)
Pot introduce apel in calitate de intervenient? VictorDobre VictorDobre Bună ziua, vă rog sa mă ajutaţi cu un raspuns la următoarea problema. Sunt parte intr-un proces in calitate de intervenient principal (intervenient in ... (vezi toată discuția)
Desi am recunoscut prin intampinare pretentiile reclamantei, am fost obligata la plata cheltuielilor de judecata kero kero D-na M (o batrana de peste 80 ani cu venituri precare) era parat intr-un dosar de partaj judiciar, a depus intampinare prin care a recunoscut pretentiile ... (vezi toată discuția)