unchiul meu a facut masa succesorala fara ca eu sa fiu chemat (sunt mostenitor de drept din partea tatalui meu care este decedat si este frate cu unchiul meu) intrbarea este ce pot sa mai rezolv acum
Buna ziua,
se poate cere anularea certificatului de mostenitor la instanta de la locul decesului tatalui dvs.
Mergeti cu inscrisurile pe care le aveti la un avocat si solicitati o consultatie pentru a primi lamuriri "cu actele in fata". Daca nu cunoasteti modul in care s-a desfasurat procedura succesiunii, puteti afla de la Camera Notarilor Publici la ce Notariat s-a desfasurat succesiunea si solicitati dosarul de succesiune, pe care il veti consulta impreuna cu avocatul. Sunt sigur ca se va gasi o solutie.
Sa va asigurati ca ati acceptat tacit sau expres mostenirea in termenul legal si apoi sa prezentati actele spre studiu unui avocat specializat pe mosteniri.
Mosteniri
mihangr
Buna seara! Spuneti-mi va rog ce e de facut in urmatoarea speta. Parintii mei platesc impozit pt o casa la tara, de 11 ani de cand au murit bunicii din partea ... (vezi toată discuția)