avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere auto

Buna ziua,
Am o Dacia 1310 fabricatie 2003 ramasa de la tatal meu care a decedat acum 3 ani. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu. Mama este si ea decedata din 1996. Am doar un frate care locuieste si lucreaza in Germania si nu vrea sa vina in tara pentru a face actele succesorale dar este de acord ca eu sa fac ce vreau cu autoturismul. Ce pot face pentru a radia autoturismul, se poate face pe propie raspundere? Imi poate el trimite acte facute acolo, au valoare juridica la noi? Daca da, ce acte ar trebui el sa faca? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sergiugamzer , utilizator 12:37, 24 Ianuarie 2013
Puteti dispune de autovehicul numai dupa dezbaterea succesiunii
Formalitatile de radiere auto pot fi intreprinse de proprietar sau de catre persoanele care detin procutra
Multumesc mult, dar in cazul in care el nu doreste acest lucru se merge pe cale judecatoreasca? Nu poate trimite din Germania acte pe propria raspundere de la notar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta. noul proprietar decedat si totusi eu platesc taxele la primarie Miclauscatalin Miclauscatalin Buna ziua. Am o problema. Tatal meu (defunct) a vandut masina dacia 1310 in anul 2006 daca nu ma insel unei persoane care e decedata si ea acum. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)