avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs judecat in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs judecat in lipsa

daca am cerut amanarea primului termen pt angajarea unui avocat ales (recurs-inculpat) si in ziua urmatoarei termen o sa fiu in spital ce se intampla? se judeca in lipsa? sau pot sa cer inca o amanare? (prin fax cu o adeverinta ca s internat)
mentin ca in citatie scrie ca" prezenta este obligatorie pt audiere"
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:43, 24 Ianuarie 2013
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa ramaneti la topicul deja deschis. Ati deschis o sumedenie de topicuri cu aceeasi problema. Incalcati punctul 3.3. din Regulament. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanari pici80 pici80 am o sentinta (in fond 07 dec 20112)...fac recurs...cca pana cand pot sa l aman hotararea definitiva...ex la primul termen cer amanare pt angajare avocat,la al ... (vezi toată discuția)
Demisie giani_urda giani_urda Eu nu am mai vrut sa ma duc pt ca la mine s-a tipat si a vorbit urat,de aceea a mers sotul sa vb cu el si cum nu a avut cu cine sa se inteleaga i-a lasat ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata ella2389 ella2389 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca il cunoasteti. Care este perioada minima pe care pot angaja pe cineva pe perioada determinata? De cate ori pot ... (vezi toată discuția)