avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de vizita

Buna ziua.

In urma divortului de comun acord custodia minorului a fost incredintata mamei.Cum in urma procesului nu am avut drept de vizita(desi acesta a fost solicitat),mama minorului a parasit tara,urmand ca acesta sa fie lasat in grija bunicilor materni.Am vizitat minorul la domiciliul acestora,insa din luna august 2012 nu mi s-a mai permis a lua legatura nici macar telefonic.
In luna septembrie 2012 am deschis proces pentru drept de vizita minor.In luna ianuarie am ramas in pronuntare,iar imediat mama minoului a inceput demersurile pentru a lua copilul cu ea in strainatate.
Cum sa procedez im acest caz pentru a avea legatura cu minorul in cazul in care sentinta va fi asa cum am specificat eu punctual,respectiv de 2 ori pe luna la domiciliul meu.Daca mama este plecata din tara eu trebuie sa merg la domiciliul ei pentru a vedea copilul?

Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.

Va multumesc!

Cu stima,
Iorga Marius.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:27, 24 Ianuarie 2013
Cel mai bine ar fi sa va jidecati ca sa obtineti copilul.
Programul de vizita va figreu de stabilit si de respectat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat- legaturi personale cu minorul marius_2021 marius_2021 Numele meu este Iorga Marius,sunt din Pascani,jud.Iasi si as dori sa ma ajutati intr-o problema.In urma divortului de sotia mea(sept2011) minora Iorga ... (vezi toată discuția)
Buna! iesirea din tara a copilului minor vasil vasil in legatura cu scoaterea copilului minor din tara.Am avut o relatie de concubinaj din care avem un copil minor,care e pe numele meu si la care prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, custodie comuna, domiciliul stabilit la mama ciorba ciorba Sotia pleaca in strainatate sa se vada cu concubinul si sa lucreze acolo, fetita noastra va ramane in tara. 1.In ce conditii poate parasii mama tara, daca ... (vezi toată discuția)