avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Imi spuneti,va rog,beneficiez de salariu compensatoriu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Imi spuneti,va rog,beneficiez de salariu compensatoriu daca in contractul individual de munca nu este nimic precizat in legatura cu acordarea de salarii compensatorii?

Buna ziua.

Incepand cu data de 01.02.2013 urmeaza sa-mi inceteze contractul de munca din motive neimputabile mie. Doresc sa stiu daca pot beneficia de un salariu compensatoriu,si daca beneficiez doresc sa stiu cum se calculeaza acest salariu?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: loredanarusnac , utilizator 15:14, 24 Ianuarie 2013
Daca in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al anagajtorului nu este prevazuta acordarea de salarii compensatorii, atunci angajatorul nu are nicio astfel de obligatie fata de salariatul ce urmeaza a fi concediat din motive care nu tin de persoana acestuia.
Multumesc pentru promptitudine.
O zi buna sa aveti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu, firma in faliment danutza2122 danutza2122 Pot cere salariu compensatoriu daca firma a intrat in faliment? Exista o lege conform careia pot cere salariu compensatoriu?Mentionez ca vin din crestere copil ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii andreeadee andreeadee Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu câteva sfaturi In legatura cu următoarea situație: Tocmai am fost anunțați la locul de munca că activitatea va fi ... (vezi toată discuția)
Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)