avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire indemnizatie crestere copil

se poate face poprire pe indemnizatie crestere copil?
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 13:52, 11 Februarie 2009
NU. Aceaste sume nu pot fi executate silit.
multumesc . doream sa ma conving. ART 409 DIN CODUL DE PROCEDURA CIVILA PREVEDE ACEST LUCRU.
Exact. :) Stiu ca sunt banci care iau in considerare acele venituri atunci cand acorda credite desi stiu ca ele nu pot fi executate silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt un credit pe card zuzulici74 zuzulici74 In urma unor probleme familiale din decembrie nu am mai putut sa platesc rata la un card de credit(card pe care primesti valoarea la trei salarii),am primit o ... (vezi toată discuția)
Poprire salar si venit concediu de maternitate Nafets Nafets O persoana are poprire pe salar. Acea persoana intra acum in concediu de maternitate (cel de doi ani, nu stiu sigur daca se numeste concediu de maternitate dar ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul in care sunt virati banii pentru crestere si ingrijire copil allyna allyna Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil din iulie 2009.In crsul anului 2008 am avut, pentru 3 luni, un contract de mandat.Am depus in mai 2009 ... (vezi toată discuția)