avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indiviziune1
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indiviziune1

se poate face iesirea din indiviziune (teren) prin mediere?
daca da / in ce conditii?
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:49, 29 Ianuarie 2013
da ,
daca toate partile sunt de acord cu sedinta de mediere si mai mult daca toae partile sunt de acord cu propunerea de iesire din indiviziune
bafta
multumesc pt raspuns, daca se poate sa imi mai spuneti...mai este nevoie sa ajungem in instanta sause poate rezolva totul la mediere
Da, cu acel acord mergeti in instanta sau la notar.
Dar daca va intelegeti, de ce mai apelati la mediator si nu mergeti direct la notar pt a iesi din indiviziune in conditiile dorite ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune :la notar sau in instanta? jon53 jon53 Suntem 5 mostenitori pe un titlu de proprietate cu mai multe terenuri.O parte din terenuri au fost vandute anterior fara iesire din indiviziune(impreuna), ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune dan_co dan_co Buna ziua. As dori un sfat legat de iesirea din indiviziune a 2 mostenitori legali. In fapt este vorba de 2 frati care, in urma decesului unicului parinte ... (vezi toată discuția)
Mediere pentru iesire din indiviziune burcica burcica Buna ziua , Sunt intr-un proces de iesire din indiviziune cu fratii mei , am avut deja prima infatisare si doresc sa stiu daca prin mediere s-ar rezolva ... (vezi toată discuția)