avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa ma ajutati

legea 247/2005,a avut niste modificari acum in februarie la titlurile (sau articolele)7,8,9,13 as vrea sa stiu daca in baza acelor modificarise poate revendica un teren agricol de care am aflat acum 2 saptamani,si daca poate cineva sa-mi trimita si mie legea 247/2005 cu modificarile aferente
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2009
marilena georgescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: marilena georgescu , utilizator 18:29, 11 Februarie 2009
mary_georgescu2009@yahoo.com
nu s-a facut nimic de catre nimeni
alte rude nu mai sunt
terenul este in patrimoniul primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati,dati-mi lamuriri marilena georgescu marilena georgescu Cum pot revendica un teren care a fost luat in baza decretului 115/1959 si de care am aflat acum vreo 2 saptamani,am inteles ca acum in februarie 2009 s-au ... (vezi toată discuția)
Legea 247?2005 cameliaf cameliaf Am nevoie de ajutor in rezolvarea urmatoarei probleme: Bunicii mei au avut in proprietate in jud. Ialomita ceva pamant agricol.Poate mama sa mei revendice ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate anulate de comisia judeteana OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Comisia județena pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor în 2006 hotarește revocarea a 30 titluri de proprietate, teren ... (vezi toată discuția)