avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

chirie

am un apartament inchiriat prin fisc.vreau sa stiu daca trebuie sa platesc cas,mentionez ca lucrez si sunt si studenta.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:02, 24 Ianuarie 2013
Trebuie sa platiti impozitul pe venit (16%) si contributia la asigurari de sanatate (5,5%).
contributia la asigurarea de sanatate e platita ca lucrez..dar vreau sa stiu daca se plateste cas si la banii obtinuti din chirie?
Pentru veniturile obtinute din chirii nu se plateste CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia cas in cazul in care am si venituri din cedarea folosintei bunurilor danielamaria danielamaria Buna, am aflat ca trebuie sa platesc ca persoana fizica (nu pfa) 5,5% din veniturile din chirii la asigurarile de sanatate . Este o suma destul de mare avand ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate obligatorie cu toate ca nu lucrez bebelush1900 bebelush1900 lucrez de peste 10 ani in strainatate. in romania nu am realizat in acest timp nici un venit. sint in tara in concediu si am aflat cu stupoare de laanf ca ... (vezi toată discuția)
Plata cnas andreeatoth555 andreeatoth555 CONTRIBUTIE CNAS VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EU SUNT PENSIONARA DE BOALA DIN 19.07.2007 SI AM AVUT UN APARTAMENT INCHIRIAT UNEI FIRME SI PENTRU CARE AM ... (vezi toată discuția)