avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Club
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Club

Locuiesc in Centru Vechi din Brasov. In casa care este locuita de mai multe familii, un vecin ne-a cerut aprobarea asta vara sa-si transforme domiciliul in spatiu comercial, fara sa precizeze ce o sa faca. In cazul in care deschide un bar sau un club este suficienta aprobarea care o are de spatiu comercial? Noi nu ne mai dorim un bar in curte. Avem unul care nu plateste utilitatile si ne innbuneste cu muzica noaptea. Un birou, magazin, ar merge. Dar nu club.
Multumesc.:((
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 20:27, 24 Ianuarie 2013
Pai intrebati-l ce vrea sa faca, si eventual spunetii ca nu sunteti de acord cu deschiderea unui bar, mai ales daca se va produce galagie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna ziua, Detin in proprietate un spatiu locativ care se preteaza pentru inchiriere ca si spatiu comercial.Pentru a schimba destinatia imobilului din spatiu ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)
Scandalos - deschidere cafe bar la parterul blocului. este legal ? exonerata exonerata Buna seara, La parterul blocului unde locuiesc a functionat un magazin alimentar si aceiaisi proprietari in acelasi spatiu inchiriat (Impropriu dupa parerea ... (vezi toată discuția)