avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Faliment
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Faliment

Buna ziua !
Am o societate care a acumulat datorii si nu am mai putut recupera datoriile, am suspendat activitatea pentru a nu mai acumula alte datorii pe langa cele existente, dar datoriile vechi au ramas si ... daca firma nu mai produce nu prea mai am cum sa le platesc .Cum pot face sa declar insolventa ? Datoriile sunt ale societatii si ma gandesc ca daca firma intra in insolventa nu ma mai cauta creditorii.
Cel mai recent răspuns: carly , utilizator 10:06, 26 Ianuarie 2013
Asa este, se vor inscrie doar la masa credala.
Ok la masa credala, dar ... societatea nu mai are active, ce or sa recupereze ?Se pot indrepta catre bunurile administratorului ?
Daca se dovedeste ca acesta a condus gresit firma. Cum se poate dovedi, nu stiu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu firma intrata in faliment eugen82 eugen82 Am reluat un proces suspendat acum 3 ani, in care sint reclamant iar piritii sint doi in solidar dintre care unul este o firma. Este o actiune in pretentii. ... (vezi toată discuția)
Proces litigiu munca Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Aștept de 2 ani plată concediului de maternitate de la angajatorul ce a intrat în insolvență. Toate procesele s-au terminat,toți ceilalți ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)