avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara neplatita

buna ziua .s-au facut trei ani de cand am divortat si fostul sot nu a platit pensia alimentara pt cei doi copii cara au rezultat din casatorie .l-am dat din nou in judecata si se tot amana pronuntarea si nu inteleg de ce .cum pot sa rezolov asta?
multumesc frumos
Incercati sa puneti in executare hotararea initiala prin intermediul unui executor judecatoresc.

Intre timp puteti - daca doriti - sa introduceti o noua cerere de majorare a pensiei la nivelul actualelor venituri.
buna ziua.revin cu acelasi subiect.pensia alimenatara neplatita.cum se poate ca un om care comite o infractiune de trei ani scapa nepedepsit .il dau in judecata cu toate ca este hotarat prin lege plata pensiei alimentare la doi copii totul este in favoarea lui ?nu-si cauta copii .nu le trimite nimic si tot el este cel care scapa nepedepsit ?
Doamna, antepostatorii v-au raspuns clar: mergeti la un executor si puneti in executare hotararea existenta.
Degeaba va plangeti pe forumuri, aici primiti sfaturi, nimeni nu va ia de mana sa va duca la executor.
Degeaba deschideti alte procese, daca nu puneti in executare sentintele, ramaneti si cu banii dati, si cu o hartie inutila.
[editat] Va inteleg perfect si eu traiesc aceiasi poveste, doar ca "taticul perfect" din povestea mea, nu doar ca plateste o mizerie de pensie de 140 ron, si asta cand vrea, in timp ce se da cu bmw-ul (principiu international, nu-i asa?), dar are si bani de executor. (mai bine sa faca bani executorul decat sa manance copilul lui mai bine)!
Mergeti la judecatorie si investiti hotararea, dupa care mergeti la un executor.
Daca insa va da pace si nu va mai face viata iad si puteti sa va lipsiti de pensie, atunci stati linistita sa nu-l starniti! mai bine mai saraca dar linistita (zic eu).
Noroc mult.
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara neplatita claudyta claudyta buna ziua .ma numesc CLAUDIA .am divortat din 13.01.2010 .Am 2 fete si fostul sot a fost obligat prin lege sa plateasca pensia alimentara ,bani pe care nu i-a ... (vezi toată discuția)
Ajutor - plangere impotriva rezolutie procuror pentru incetare urmarire penala lakkis lakkis Buna seara,va rog sa ma ajutati ! Dupa o plangere catre parchet pentru neplata pensie alimentara ,dupa 1 an si jumatate si multe sesizari s-a dat rezolutia de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)