avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Trecut asociat la PFA fara sa fiu informat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Trecut asociat la PFA fara sa fiu informat

Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema. In 2008 pana in 2010 am fost trecut ca asociat la o firma posibil PFA sau AF ( inca nu am primit un document care sa ma clarifice ce tip de firma este) fara ca eu sa am cunostinta. Anul acesta am primit de la CAS instiintare si titlu executoriu, ca am datorie pentru veniturile realizate in acea perioada.
Cum pot dovedi ca eu nu am semnat nici un act prin care imi dau acordul sa fiu asociat la acea firma?
Ce pasi ar trebui sa urmez?
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
P Gabriela, utilizator
Cel mai recent răspuns: P Gabriela , utilizator 10:57, 28 Ianuarie 2013
Cred ca e o greseala sau faceti confuzie cu "asociat la o firma PFA ". Referitor la acea instiintare, cel mai bine e sa mergeti la ei si sa intrebati ce reprezinta acea datorie. Pfa-ul se deschide pe numele unei singure persoane.
Mergeti si la Registrul Comertului unde puteti vedea dupa Codul de identificare fiscala a cui este firma. Daca banuiti ca este PFA, mergeti la Primarie sa vedeti Codul unic de identificare, desi va spus deja ca este exclus sa fie PFA.
Multumesc de raspunsuri. Se pare ca o sa am de facut multe drumuri pana aflu ce se intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu pentru cass cmnop cmnop Buna.Am primit o somatie cu un titlu executoriu de la ANAF pentru o suma de bani datorie catre casa de sanatate pentru anii 2008-2012.Am avut un AF pentru care ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa daca in trecut am avut af si de cca 3 ani nu am platit nici pana acum impozitul de 6 milioane lei-cat era atunci? leo2000ro leo2000ro Buna ziua...va rog sa ma ajutati si pe mine.Momentan sunt angajata cu carte de munca;acum vreo 4-5 ani am avut deschisa o asociatie familiala,o mica taraba cu ... (vezi toată discuția)
Persoana cu doua calificari, pfa pentru una dintre calificari, doreste pfa si pentru a doua calificare. cum e mai bine? inca un pfa sau e mai bine srl? ContSters196669 ContSters196669 Buna ziua! Am infiintat in 2006 un PFA cu cod CAEN [b]4782 [/b]Comert cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, ... (vezi toată discuția)