avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt si delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt si delapidare

Buna ziua. In aprilie 2012 mi s-a facut plangere penala la politie pt "furt si delapidare pe firma" (plangere facuta de fosta sotie , fiind in divort), am fost chemat , am dat o declaratie si gata. Acum 2 saptamani am primit citatie de la politie pt dosar penal (legat tot de aceea plangere). Persoana care a facut plangerea mai poate sa si-o retraga sau e prea tarziu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalin2012 , utilizator 14:21, 29 Ianuarie 2013
inteleg ca dosarul merge in continuare? ce mi se poate intampla cel mai rau?
buna ziua. ce mi se poate intampla cel mai rau?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere dosar penal ContSters11166 ContSters11166 O persoana juridica intenteaza proces penal - delapidare,impotriva unui angajat. Am urmatoarele intrebari: 1. Persoana juridica depune declaratie la politie ... (vezi toată discuția)
Furt - se poate retrage plangerea? alex alex alex alex Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti intr-o problema . Am o plangere prealabila la politie pentru furt.Am vorbit cu persoana care mi-a depus plangerea si ne-am ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penalã elenamarta elenamarta Am făcut plângere penală împotriva administratorului Asociației de proprietari, pt înșelăciune, distrugere de bunuri comnune ale ... (vezi toată discuția)