avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Probleme C.I.M.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Probleme C.I.M.

Buna!
Am mai descoperit o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.
Toate angajatele (comert cu amanuntul de prod. cosmetice, bijuterii) au contracte de munca cu functia vanzatoare, dar una dintre ele are doar 7 clase. Contractele au fost incheiate acum 1 an si jumatate, fara sa le ceara nici un document, doar buletinul. Acum eu am preluat firma, dar nu stiu cum sa fac sa nu am eu probleme si daca se poate sa nu isi piarda nici ea locul de munca.
Ce ma sfatuiti sa fac?


Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 14:59, 25 Ianuarie 2013
Conform COR pentru postul de vanzatoare se solicita studii medii! Puteti sa o trimiteti la un curs de calificare ca si vanzator! Oricum in practica cazurile in care ITM-ul da amenda pe motiv ca nu are studiile necesare sunt extrem de putine!
M-am gandit sa o trimit, dar nu stiu daca se poate sa faca vreun curs, fara nici un fel de diploma. M-am uitat si eu pe internet, dar am vazut ca cer la inscriere dipoloma de bac sau 10 clase.
In cazul acesta ii puteti schimba functia pe un post de muncitor necalificat si cu atributii in fisa postului si de vanzator!
Va multumesc mult, am gasit o scoala unde o primeste.
Va doresc o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana fara calificare ncris78 ncris78 Sunt PFA, cod caen 4779, si as dori sa imi angajez o persoana care sa se ocupe de magazinul de mobila second-hand. Pe ce post as putea angaja persoana ... (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Pierd locul de munca cu studii medii - nu am diploma de bac biadeia biadeia am absolvit 10 clase liceu economic si apoi sc profesionala comerciala 1 an cu calificare vanzator. am 25 ani de experienta in comert.am inceput ca ... (vezi toată discuția)