1. nu se face un pv pe jumate de coala (vezi model)2. mai puneti in calcul chiria spatiului(care nu e de neglijat) 3. puneti si curentul folosit si munca prestatA DE MEDIATOR SAU EVENTUAL DE SECRETAR(salariul acstuia) care trebuie sa faca si inregistrarile pv ului(registre evidenta), stampile etc ,ia mai refaceti va rog calculul in aceste conditii. Nu mai pun sumele destul de mari pt documentatia de autorizare(taxa curs mediatori 3800ron) si inscriere in tabloul mediatorilor. Am vazut ca se practica taxa pe procesare pv si nu cred ca e ilegal(vezi google onorarii mediatori)
Nu stiu de ce mor unii de grija altora... In fond nimeni nu traieste numai din mediere, nimeni nu are birou numai pentru mediere, de obicei acolo isi desfasoara si alta activitate caci are voie, important este sa se respecte confidentialitatea partilor, a cauzei, etc. etc.
Acestea cred cu toata sinceritatea ca sunt discutii de dragul discutiei
si a am uitat nu comit niciun abuz daca refuz sa fac orice activitate cu privire la o mediere cf legii mediatorul poate refuza orice caz SI Va SPUN SIGUR CA NU VOI INCALCA LEGILE STATULUI
M-as bucura daca ati manifesta un interes deosebit pentru mediere si cum s-ar putea dezvolta aceasta, pentru proceduri, pentru promovarea ei, dar interesele pentru soarta mediatorilor, ce bani au sau n-au, cat pot incasa, etc. chiar nu-si are rostul. Ca doar nu suntem la asistenta sociala. Si as ruga si restul forumistilor mediatori sa nu mai cada in plasa acestor discutii fara fond!