avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza

ce fel de expertiza ar trebui ceruta in instanta pentru a stabili in functie de actele de la dosar, incalcarea clauzelor contractuale si recalcularea drepturilor salariale in functie de aceasta? expertiza contabila e in masura sa stabileasca ca pontajul s-a facut cu incalcarea cim si ccm? sau.. cum se procedeaza?
Instanta va stabili la final daca s-au incalcat clauzele contractuale , iar expertul contabil va calcula drepturile salariale cuvenite in raport de cererea formulata de reclamant .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila diurna cuvenita vs. acordata efectiv aidu aidu Instanta a incuviintat proba cu expertiza contabila in dosarul in care am reclamat fostul angajator ca nu mi-a platit integral drepturile banesti privitoare la ... (vezi toată discuția)
Expertiza fara citare parte elini elini Buna ziua! As dori si eu lamuriri referitoare la o situatie juridica. Tribunalul dispune efectuarea unei expertize contabile intr-un dosar avand ca obiect ... (vezi toată discuția)
Certificat grefa poate suspenda o expertiza contabila judiciara ? Roxana83 Roxana83 Buna ziua , problema este urmatoarea , am cerut executarera unei hotarari drepturi salariale , mai exact diferenta intre cele cuvenite si incasate , a urmat ... (vezi toată discuția)