avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor

Buna seara
Va rog sa-mi spuneti daca se poate ce trebuie sa fac in urmatorul caz:
parintii mei au divortat pe cand eu aveam 3 ani , tata din 1978 a avut internari la spitalul de psihiatrie iar in 1990 a iesit la pensie pe caz de boala (comitialitate,crize de pierderea cunostintei, pe fondul unor repetate comotii cerebrale si a unor crize epileptice) .Dupa decesul bunicului in 2000 fratele tatalui meu i-a pacalit atat pe bunica cat si pe tatal meu facandui sa semneze pentru renuntarea la sucesiunea bunicului facandul pe unchiul meu singurul mostenitor .Va rog sa-mi spuneti daca eu pot anula in instanta semnatura tatei si daca certificatul de mostenitor al unchiului meu poate fi anulat
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 01:29, 26 Ianuarie 2013
pe baza unor probe medicale de genul celor postate : DA, ar fi posibil.Cu prioritate, consultați un BUN avocat pe drept civil-succesiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, pe titlul de proprietate din partea bunicului dinspre ... Tp a Tp a Bună ziua, Pe Titlul de proprietate din partea bunicului dinspre tata emis la 03/10/2011 la rubrica cetățeanul/ cetateana este trecut numele tatălui meu ... (vezi toată discuția)
Mostenire Popescu Nadia Popescu Nadia Buna seara .Va rog daca se poate sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: parintii mei au divortat cand eu aveam 5 ani ,eu am ramas la mama iar tatal meu nu s-a ... (vezi toată discuția)
Raspundere contraventionala bolnav psihic eugen_2 eugen_2 Buna ziua, Am si eu o speta pentru care va cer cu respect cateva sfaturi. Tatal meu este bolnav psihic, nici macar nu intelege ce se intampla in jurul lui. ... (vezi toată discuția)