Buna ziua..
In urma divortului de comun acord cu un minor an ajuns la un acord verban( nimic scris sau cu acte)ca tot ce aveam sa ramana copilului ( ma refer mai exact la casa si tot ce e in ea si la masina) dar pe casa nu aveam acte de proprietate fiind pe numele socriilor dar noi doi am facut-o pe pamantul lor ..noi am faut tot de la zero cum s-ar zice..Dupa 1 an de la divort sotul meu si-a refacut casnicia dar nu cu acte( concubinaj) si acum eu as dori ca ceea ce am vb noi verbal sa se realizeze cu acte..m-asi simti in siguranta ..adica copilul meu as beneficia de tot.In urma unor discuti el nu mai vrea sa faca actele intre el si tatal lui si apoi intre el si copil..Intrebare: Ce pot sa fac in acest sens?pot sa il dau in judecata pt aceea casa chiar daca nu e pe numele nostru?As putea avea vre un drep asupra casei?Ce sa fac mai exact..Repet casa e facuta de noi..avem totul luat cu acte pentru casa mobila..etc..si 10 ani de casnicie..VA MULTUMESC
Rudele de pana la gradul 3 inclusiv nu pot fi martori in procesele civile daca nu e vb de divort.
Ar trebui sa mergeti cu actele pe care le aveti la un avocat, sa primiti un sfat la obiect.
Divort
Liliana Dediu
Am fost maritata 17 ani am un baietel de in varsta de18 ani care in urma divorțului a rămas la mine, am facut impreuna o casă din care eu nu am rămas cu ... (vezi toată discuția)