avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am fost maritata 17 ani am un baietel de in varsta de18 ani care in urma divorțului a rămas la mine, am facut impreuna o casă din care eu nu am rămas cu nimic ,deoarece e pe terenul si numele socrilor, nu au vrut să ne dea acte am dovada ca am cumparat materiale si actele la banci cu împrumuturile care sunt pe numele meu caci el nu se încadra ca si salariul toate sunt la mine pot baga partaj am dreptul sa mi recuperez banii investiți în acești ani de căsnicie??
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Liliana Dediu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Dediu , utilizator 18:06, 18 Noiembrie 2017
da , aveti drept de creanta pentru contributia dvs, la investitiile aduse casei
Partaj nu puteți cere dacă în acte casa e a socrilor. Puteți să-i dați pe socrii în judecată pentru dreptul de creanță pe care îl puteți dovedi cu acte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti recupera banii dar procesul este destul de complicat.
Dacă e suma mare nu incercati sa nu va judecati fără avocat pentru ca puteti pierde procesul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc pentru sfaturi si raspunsuri sper cumva sa rezolv deoarece am o banca pe care nu am mai reusit sa o platesc iara el locuieste fericit in casa fara sa ii pese, si de copil tot eu ma ocup ,el da o pensie de 200 ron si crede ca e deajuns ce face ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt divortata de un an si as dorii sa fac partajul ... elena w elena w Buna ziua. Sunt divortata de un an si as dorii sa fac partajul cu fostul sot. Acum 7 ani au ridicat fostii socrii un duplex iar noua ne-au dat in folosinta ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri comune- bani investiti in proprietatea socrului meu drmon drmon buna ziua! hristos a inviat. o intrebare: in urma cu 2 luni eu si cu sotul meu ne-am despartit. tot ce e in casa pe care am mobilat-o si intretinut-o timp de 7 ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort. elena w elena w Buna ziua. Am divortat recent si acum ma gandesc sa fac si partajul. Daca imobilul unde am stat impreuna cu fostul sot si copilul este trecut pe numele ... (vezi toată discuția)