Ce pot face daca am fost 2 ani (2009) presedinte de asociatie de proprietari si Casa de sanatate zice ca n-am platit contributia la ei? Pe timpul celor 2 ani aceasta contributie mi-a fost retinuta prin statul de plata .
Salariul meu la acea asociatie a fost de 175,00 lei pe luna. Cei de la casa de santate au gasit 7200 lei pe an! De unde?
Ce acte trebuie sa strang in vederea contestarii deciziei?
Intrebarile sunt valabile pana la 21.02 2013. Dupa acea data numai daca-i dau in judecata.
chiar daca ati avut 175 lei pe luna ei va calculeaza contributia la nivelul salariului minim pe economie, e o debandada totala , nu stiu ce sanse aveti sa scapati de plata dar cert este ca singur va lptati cu morile de vant , sint mi daca nu zeci de mi de cetateni care se afla in aceasi situatie inclusiv eu , individual nu avem nici o sansa desi e clar ca asta -i jaf national
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.