Am cumparat un apartament acum 11/2 ani de la o persoana fizica. Aceasta cumparase apartamentul de la o liciatie a unei banci. Am vrut sa fac sediul social al firmei mele in apartament si am aflat ca la aceasta adresa functioneaza sediul unei firme care are un contract de comodat cu un fost proprietar( cel care a pierdut apartamentul in favoarea bancii). Iar contractul de comodat este in continuare valabil.Cum pot sa il anulez, avand in vedere ca nici nu-i cunosc pe acei oameni, iar de cand am cumparat apartamentul, nici o firma nu a avut sediul in el?
Va multumesc pentru raspuns, dar unde sa iau contact cu firma, ca sediul este la mine in casa. Iar numarul de contact de la RC este a persoanei care a facut actele.
Faceti actiune in radiere a sediului social, nici nu conteaza ca nu se prezinta, instanta va da castig de cauza, rapid si degraba!
Mergeti la registrul comertului cereti un Certificat Constatator de acolo pentru societatea respectiva, mai atasati la cererea de chemare in judecata si restul dovezilor si asteptati termenul. Din pacate toate cheltuielile pentru rezolvarea acestui aspect le veti suporta.