avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezilierea unui contract de comodat incheiat pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezilierea unui contract de comodat incheiat pe o perioada nelimitata

Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la rezilierea contractului de comodat . Am administrat in 2011 o firma a carei sediul social a fost infiintat la adresa apartamentului mamei mele . Perioada mentionata in contract : nedeterminata , contractul fiind semnat intre mama mea si mine , in calitate de administrator. Ulterior au intervenit o serie de schimbari , s-au modificat administratorii , iar in prezent nu mai avem nici o legatura cu firma respectiva , insa sediul social a ramas in continuare la adresa apartamentului apartinand mamei mele ( mama mea nu a reinnoit contractul cu firma).

As vrea sa stiu daca exista vreo metoda de reziliere a contractului - intelegerea amiabila nu este o varianta , intru cat actualul administrator refuza mutarea sediului . De asemenea , de la Registrul Comertului mi s-acomunicat ca problema se poate rezolva numai in instanta.

As dori sa stiu daca problema se poate rezolva, intr-adevar ,doar prin instanta , sau proprietarul are dreptul sa solicite la Registrul Comertului radierea sediului .
Va multumesc !!
Radierea sediului la solicitarea proprietarului poate avea loc doar prin instanta .La data cesiunii partilor sociale trebuia sa modificati durata sediului prin incheierea unui act aditional .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unui contract de comodat incheiat pe o perioada nelimitata Ada2016 Ada2016 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la rezilierea contractului de comodat . Am administrat in 2011 o firma a carei sediul social a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat radugidi radugidi Sunt propietarul unui imobil si am facut un contract de comodat ptr.infiintarea unei firme a unui prieten(care intre timp a devenit dusman).Contractul nu este ... (vezi toată discuția)
Expirare contract de comodat liviusss liviusss Am cesionat o firma cuiva, dar respectivul m\'a rugat sa il mai las cateva luni sa aiba sediul social in apartamentul meu. Am facut un act aditional la ... (vezi toată discuția)