avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Linistea din locuinta-cum trebuie sa formulez o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Linistea din locuinta-cum trebuie sa formulez o sesizare catre asociatie ?

Buna ziua!Stau intr-un apartament la parter si langa camera copilului este usa de la ghena.In fiecare dimineata la ora 5.45 femeia de serviciu intra si este un zgomot ingrozitor deoarece lacatul este bagat int-un tub de metal(este ascuns ca sa nu poata fi taiat).Din acest motiv ne trezim cu totii la aceasta ora zilnic pt ca rasuna foarte tare.Cred ca ar fi suficient sa se schimbe modul de inchidere,dar administratorul nu a fost cooperant.Vreau sa fac o sesizare scrisa catre asociatie ,dar nu stiu cum ar trebui sa sune.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 11:01, 26 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti pur si simplu sa scrieti ce va deranjeaza si ce propuneti sa se faca.

p.s.
Interventie moderator

In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde.

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Program administrator tzichi tzichi administratorul de bloc ar trebui sa aiba un program fix cu proprietarii? cate ore, zile pe luna trebuie sa lucreze? eu stiam ca ar trebui sa aiba o zi fixa pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul de jos cipriang4s cipriang4s buna ziua! am inchiriat un apartament intr-un bloc de locuinte la etajul 4 ,am 2 copii mici unul de 1,8 ani si unul de 4ani de 3 ani stau in acest ... (vezi toată discuția)