am avut control de la itm iar ei m-au amendat ca am avut incasari in data de 1 decembrie.specific ca angajatii nu au fost la lucru iar pe 1 am fost doar eu administratorul.pe pontaj nu este nici un angajat pontat pe data de 1 nici eu.ei au spus ca nu am dreptul nici eu sa fiu la lucru ca administrator.va rog spuneti-m cei de facut.m-au amendat cu 5000 de ron.mi-au cerut registru de casa la control si fara sa stiu l-am prezentat iar ei au vazut ca am incasat in data de 1 decembrie si m-au amendat
OG nr.2/2001 - temeiul legal al contestatiei
Litigiile generate de incheiere a proceselor-verbale de constatare si sanctionare a contravent iilor se judeca in prima instanta de catre judecatoria in a carei raza teritoriala s-a savarsit contraventia.
Plangerea se face in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii procesului- verbal de constatare si aplicare a sanctiunii.
Un efect important al contestarii procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor este amanarea executarii sanctiunii, aceasta fiind suspendata, de drept, pana la solutionarea litigiului.
Sarbatori legale
vreausalucrez
vreau sa lucrez de sarbatorile legale .....suntem doi asociati a unui magazin de imbracaminte vrem sa lucram dar legea nu ne permite de sarbatorile legale nici ... (vezi toată discuția)
Amenda itm
doberv
am primit o amenda de la itm pe motiv ca nu i-am inmanat contractul de munca angajatului.
angajatul a declarat ca a semnat contractul dar nu il are la ... (vezi toată discuția)