avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ce acte are voie sa controleze itm la o firma
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ce acte are voie sa controleze itm la o firma

buna ziua. itm are voie sa ceara registrul de casa la control?un administrator are voie sa lucreze in data de 1 decembrie?
Cel mai recent răspuns: frizer , utilizator 20:07, 19 Iunie 2013
Aveti o dubla calitate ... cea de administrator in baza contractului de mandat si cea de salaroiat in baza raportului de munca... din cauza aceasta vi se pare ceva anormal ... acordul ca sa veniti in zillele de sarbatoare legala il dati ca salariat ..
si ca administrator nu am voie sa lucrez?cum imi recomandati sa le spun in instanta?
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2013
frizer, utilizator
In calitate de administrator aveti voie sa va desfasurati activitatea .. asa cum am spus mai sus, in calitate de administrator nu va supuneti prevederilor Codului Muncii. ....
In control are voie sa vina un singur inspector de la itm?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori legale vreausalucrez vreausalucrez vreau sa lucrez de sarbatorile legale .....suntem doi asociati a unui magazin de imbracaminte vrem sa lucram dar legea nu ne permite de sarbatorile legale nici ... (vezi toată discuția)
Control si proces verbal itm ingrid35 ingrid35 Buna seara ! Ma confrunt cu urmatoarea problema : in data de 02.06.16 la punctul de lucru al unei societati se prezinta inspectorii de munca ptr control , ... (vezi toată discuția)
Amenda itm doberv doberv am primit o amenda de la itm pe motiv ca nu i-am inmanat contractul de munca angajatului. angajatul a declarat ca a semnat contractul dar nu il are la ... (vezi toată discuția)