avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare Nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare Nume

Buna ziua,am vazut ca mai exista un topic pe tema asta dar as spera la o opinie mai concludenta asa ca ma scuzati daca deranjez.
Problema este urmatoarea:dupa cum spune si titlul vreau sa imi schimb numele,pentru ca urmeaza sa emigrez definitiv in Canada si as vrea sa am un nume mai usor de pronuntat in engleza,vreau sa imi schimb nume , prenume deci tot ,se poate?daca nu se poate in baza acestui motiv ce motiv as putea sa invoc apropiat de ceea ce am nevoie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Mocanu , utilizator 12:24, 28 Ianuarie 2013
Gasiti informatii aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume si prenume amh amh Buna ziua. Am o problema cu numele, deoarece este scris in limba engleza, as dori sa modific cateva litere ca sa fie mai usor de citit in limba romana. ... (vezi toată discuția)
La capatul puterilor Maria Nigel Maria Nigel dupa o viata de muncaa si corectitudine.#-o..de o luna am ajuns la concluzia ca e mai bine pt copiii mei sa incep o noua provocare...voi depune dosar de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui (ajutor) ElenaLionte ElenaLionte Buna ziua, Am o intrebare foarte importanta in legatura cu schimbarea prenumelui meu, de mult timp mi-am dorit sa imi schimb numele dar faptul ca parintii mei ... (vezi toată discuția)