avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte pt o casa in judetul giurgiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte pt o casa in judetul giurgiu

am o casa in cucuruzu judetul giurgiu cu chitanta de maine ,cum pot face acte adevarate?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 01:25, 27 Ianuarie 2013
Depinde ....daca cel de care ati cumparat mai traieste si va intelegeti faceti act de vanzare cumparare autentic la notariat. Daca nu trebuie sa va adresati instantei.
casa-i in judetul giurgiu ,ma pot adresa instantei in bucuresti?
Nu. Va adresati judecatoriei in a carei raza de competenta se gaseste localitatea unde este situata casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face acte la casa daca am chitanta de mana ? puiu dragan puiu dragan Cum pot face acte la o casa situata in Bucuresti daca am urmatoarele acte : contract de vanzare-cumparare al proprietarului din 1940, certificat de mostenitor ... (vezi toată discuția)
Taxa (dezbatere) succesiune adelfinul adelfinul Poate fi facuta succesiunea si in alt oras din judetul unde a avut domiciliul decedatul proprietar, in sensul ca in orasul cel mai apropiat exista un singur ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare cu chitanta de mana ContSters72939 ContSters72939 Nu dispun de bani multi, dar am gasit o casa ieftina la marginea Bucurestiului. Proprietarul are chitanta de mana asupra casei. Vrea sa facem vanzarea tot pe ... (vezi toată discuția)