avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sistare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sistare pensie alimentara

In ce conditii se poate obtine sistarea pensiei de intretinere a unui major la varsta de 24 de ani, care isi termina studiile de master?
Daca studieaza, pana la implinirea varstei de 26 de ani , fiul dumneavoastra va beneficia de pensia de intretinere.

Pensia de intretinere este sistata de catre angajator in cazul in care veti face dovada incheierii studiilor de catre fiul dumneavoastra.

In caz contrar, puteti sesiza instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere major aflat la master jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! La compartimentul de resurse umane de la societatea unde lucrez s-a primit o cerere formulata de un angajat pentru sistarea pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la ... Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Pensie alimentara Baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la 18 ani era in clasa a XII-a). Peste cateva zile, urmeaza sa plece la studii in Olanda ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)