avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL nou infiintat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL nou infiintat

Buna seara,
Apelez din nou la bunavointa si amabilitatea d-voastra.Am infiintat o societate(SRL).Va rog frumos sa ma ajutati.Spuneti-mi ce documente contabile trebuie intocmite, ce situatii trebuie depuse la finante si care sunt datele de depunere in cazul cand acestea sunt necesare.Nu sunt platitor de TVA.
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 22:47, 27 Ianuarie 2013
Subiectul este foarte vast. Nu cred ca vi se poate da un raspuns pe forum.
Documente Contabile? Evidenta contabila se conduce in conformitate cu Legea nr. 82/1991-R, Ordinul 3055 din 2009 pentru aprobarea Reglementărilor contabile conforme cu directivele europene, publicat în Monitorul Oficial nr. 766 din 10 noiembrie 2009.
cel mai bine e sa va adresati unui contabil
Chiar pe avocatnet se publicase saptamina trecuta o agenda a obligatiilor fiscale pentru anul 2013. Era usor de descarcat si apoi trebuie doar sa vedeti care decalaratii sunt obligatorii pwentru societatea dumneavoastra - in functie de specificul activitatii desfasurate - si apoi urmariti scadentele.
dory61 a scris:

Buna seara,
Apelez din nou la bunavointa si amabilitatea d-voastra.Am infiintat o societate(SRL).Va rog frumos sa ma ajutati.Spuneti-mi ce documente contabile trebuie intocmite, ce situatii trebuie depuse la finante si care sunt datele de depunere in cazul cand acestea sunt necesare.Nu sunt platitor de TVA.
Va multumesc foarte mult.

Buna seara!

Externalizati serviciul de contabilitate, catre o societate autorizata de CECCAR! Va duce mult mai ieftin decat un contabil angajat al societatii comerciale.
Documentele contabile sunt foarte multe, amenzile pentru nedepunerea lor in termen sunt mari, iar consecintele nedepunerii lor sunt majore! Ca sa va explice cineva cum trebuiesc intocmite ar trebui sa va aduca un intreg curs de contabilitate!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa sau srl... pentru comert online ? agb23 agb23 Doresc sa comercializez online sau direct(prin predare) diverse bunuri, sa revand produse cumparate de pe site-uri din strainatate, pe alte site-uri ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong Keyla Keyla Buna ziua.M-ati ajutat cu sfaturi extrem de utile si pentru asta va multumesc.Am reusit sa duc la capat infiintarea unei asociatii a parintilor copiilor unei ... (vezi toată discuția)
Ajutor evidenta contabila carmenglavan carmenglavan buna ziua, sunt contabil incepator si as vrea sa primesc ajutor [EDITAT de moderator ]in legatura cu evidenta contabila a unei mici firme care distribuie ... (vezi toată discuția)