avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament cumparat la licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament cumparat la licitatie

Buna am cumparat un ap la o licitatie publica organizata de ANAF acum 1 an intre fostul proprietar si finante inca exista un proces pe rol de contestatie.... eu am cumparat ap la licitatie publica fara sarcini inscrise in cf.am facut si multe amenajari in apartament .intrebarea este mai poate recastiga fostul proprietar apartamentul mentionez ca sau vandut mai multe apartamente fiind multe persoane care au cumparat la licitatia anaf.alte apartamente sau si revandut mai departe...daca va castiga fostul proprietar prin absurd ce se va intampla? va fi despagubit de anaf sau va reintra in posesia apartamentelor vandute la licitatie?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 10:16, 28 Ianuarie 2013
Dupa parerea mea, Chiar daca va castiga datornicul ANAF, dumneavoastra veti fi despagubit. Dar nu prea cred sa castige, Din momentul ce D-voastra ati cumparat conform unei proceduri legale, nu vad unde ar fi "intoarcerea executarii silite".
Presupun ca D-voastra ati achitat in totalitate apartamentul conform pretului stabilit printr-o expertiza de evaluare. Datornicului poate ANAF-ul sa-i restituie diferenta de pret (cost apartament - debit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament vandut la licitatie migaste migaste sunt administrator la o asociatie de proprietari, printre alti restantieri am avut unul care si-a dat apartamentul la licitatie prin banca, probabil avea ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare apartament geo-vem geo-vem Buna ziua,va rog un sfat ,s-a vandut un ap. din scara blocului prin licitatie si a fost adjudecat de catre o persoana,in schimb fostul executat avea datorii la ... (vezi toată discuția)
Apartament de vanzare, achizitionat la licitatie nu poate fi instrainat ???!!! aurababy aurababy #-o Am si eu o problema si peste tot unde intreb nu stie nimeni. Numai cei de la banca au venit cu aceasta ipoteza. Vreau sa cumpar un ap cu credit de la ... (vezi toată discuția)