Buna am cumparat un ap la o licitatie publica organizata de ANAF acum 1 an intre fostul proprietar si finante inca exista un proces pe rol de contestatie.... eu am cumparat ap la licitatie publica fara sarcini inscrise in cf.am facut si multe amenajari in apartament .intrebarea este mai poate recastiga fostul proprietar apartamentul mentionez ca sau vandut mai multe apartamente fiind multe persoane care au cumparat la licitatia anaf.alte apartamente sau si revandut mai departe...daca va castiga fostul proprietar prin absurd ce se va intampla? va fi despagubit de anaf sau va reintra in posesia apartamentelor vandute la licitatie?
Dupa parerea mea, Chiar daca va castiga datornicul ANAF, dumneavoastra veti fi despagubit. Dar nu prea cred sa castige, Din momentul ce D-voastra ati cumparat conform unei proceduri legale, nu vad unde ar fi "intoarcerea executarii silite".
Presupun ca D-voastra ati achitat in totalitate apartamentul conform pretului stabilit printr-o expertiza de evaluare. Datornicului poate ANAF-ul sa-i restituie diferenta de pret (cost apartament - debit).