avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie alimentara

Buna ziua!Imi cer scuze daca pentru acest subiect,stiu ca este foarte discutat, dar am o circumstanta diferita. Baietelul meu de 7 ani imi este incredintat mie si ar trebui conform sentintei sa primeasca pensie alimentara de la tatal sau. Anul trecut tatal lui a ramasa fara loc de munca si a platit minimul . De 6 luni nu a mai platit pana azi 200 ron. Mentionz ca de cateva luni si-a deschis o afacere, o scoala de fotbal, este foarte mediatizat in presa locala insa, a uitat sa isi indeplineasca obligatiile stabilite de lege. Am incercat sa stau de vorba cu el, refuzul este acelasi, nu am bani. Consider ca de 6 luni intelegerea si toleranta mea au fost de ajuns. Eu locuiesc in Emiratele Arabe, baiatelul meu este cu parintii mei acasa in Ro, iar eu ajung acasa daor peste cateva luni. As dori sa depun plangere penala impotriva lui. Se poate face prin Ambasada?Tinand cont de faptul ca parintii meu locuiesc langa oras si el locuieste in alt judet? Multumesc mult.
O zi frumoasa tuturor!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara-tatal minte cu privire la locul de munca rose_lily rose_lily Buna seara! Am nevoie de sfat,motiv pentru care am apelat la d-voastra. Am un baiatel de 3 ani si jumatate, eu si tatal lui fiind despartiti de la nasterea ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain dine dine Buna ziua, Ce pasi trebuie facuti in vederea casatoriei cu un cetatean indian care locuieste de cativa ani in Dubai, cu viza reinnoita anual? S-a nascut in ... (vezi toată discuția)
Drepturi locuinta jacquelline jacquelline Parintii unei prietene s-au despartit in anul 1988, pe cand ea avea 6 ani. Pana la divort, prietena mea si parintii au locuit intr-un apartament pe care tatal ... (vezi toată discuția)