Buna ziua. Am o intrebare legata de respectarea preavizului in cazul in care am fost concediat. Vreau sa stiu daca exista o posibilitate ca in cazul in care am fost concediat, sa nu mai fiu nevoit sa lucrezi la respectivul loc de unca inca 20 de zile lucratoare.
buna ziua. multumesc pentru mesaj. am o alta intrebare: cum ma poate recompensa in bani, din moment ce eu nu voi mai veni zilele alea? ma plateste fara sa vin la munca?
imi cer scuze daca par mai greu de cap. poate ca as intelege mai bine. daca de exemplu astazi sunt pus sa semnez demisia si cel de la serv considera ca nu mai au nevoie de mine pentru preaviz, ce anume ar trebui sa scrie in aceea demisie si cand va fi platit preavizul? salariul se ia pe ziua de 10 a fiecarei luni...
In cazul demisiei , pe cererea de demisie va trebui sa scrie, mai intai, cu sau fara preaviz si apoi in functie de aceste situatii angajatorul va decide daca este necesara prezenta dvs la locul de munca pe perioada de preaviz fara a va fi afectate drepturtile salariale.
Incetare contract
AndreeaNec
Buna ziua!
Din anul 2013 lucrez la o firma privata.
In toti acesti ani, contractul individual de munca a fost reinnoit fara stirea mea si fara a semna ceva ... (vezi toată discuția)