avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz in cazul in care am fost concediat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz in cazul in care am fost concediat

Buna ziua. Am o intrebare legata de respectarea preavizului in cazul in care am fost concediat. Vreau sa stiu daca exista o posibilitate ca in cazul in care am fost concediat, sa nu mai fiu nevoit sa lucrezi la respectivul loc de unca inca 20 de zile lucratoare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 30 Ianuarie 2013
Daca angajatorul considera ca nu este necesara prezenta dvs. la locul de munca, preavizul vi se poate compensa in bani...
buna ziua. multumesc pentru mesaj. am o alta intrebare: cum ma poate recompensa in bani, din moment ce eu nu voi mai veni zilele alea? ma plateste fara sa vin la munca?
Da, exista aceasta posibilitate ..
imi cer scuze daca par mai greu de cap. poate ca as intelege mai bine. daca de exemplu astazi sunt pus sa semnez demisia si cel de la serv considera ca nu mai au nevoie de mine pentru preaviz, ce anume ar trebui sa scrie in aceea demisie si cand va fi platit preavizul? salariul se ia pe ziua de 10 a fiecarei luni...
In cazul demisiei , pe cererea de demisie va trebui sa scrie, mai intai, cu sau fara preaviz si apoi in functie de aceste situatii angajatorul va decide daca este necesara prezenta dvs la locul de munca pe perioada de preaviz fara a va fi afectate drepturtile salariale.

Alte discuții în legătură

Desfiintarea postului,concedierea lory98 lory98 Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa ... (vezi toată discuția)
Incetare contract AndreeaNec AndreeaNec Buna ziua! Din anul 2013 lucrez la o firma privata. In toti acesti ani, contractul individual de munca a fost reinnoit fara stirea mea si fara a semna ceva ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)