avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere contract munca

Cum influienteaza incetarea contractului de munca prin demisie si cum prin acordul partilor.? Conteaza cum are loc? Cum este mai ,,bine''?
Cel mai recent răspuns: olgutza_83 , utilizator 14:26, 30 Ianuarie 2013
O sa apara in Revisal, la care viitorul angajator nu va avea acces.
Angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.
Daca va referiti la cartea de munca, aceasta nu mai exista de la data de 01.01.2011.
Ea, in schimb, este inlocuita de programul REVISAL., loc in care va fi specificat articolul cu care va inceta CIM.Si, in decizia de incetare a CIM va aparea modul in carea cesta va fi incetat.
Puteti, totusi, sa ne spuneti care-i nelistea dvs?In ce mod va afecteaza modalitatea de incetare a CIM?Asa putem fi mult mai concreti in explicatii, pliindu-ne pe situatia dvs concreta.:)
REVISAL-ul nu inlocuieste carnetul de munca ...
REVISAL a fost creat pentru ca in curand sa inlocuiasca carnetul de munca.
[ link extern ]
[ link extern ]

Daca-mi continui search-ul pe google, gasesc mai multe variante in care se afirma ca REVISAL inlocuieste cartea de munca.La fel si dvs, imi puteti aduce o serie de site-uri care afirma contrariul.Dati-mi unul care sa ma convinga.:)

Alte discuții în legătură

Somaj constantindana constantindana In conditiile desfacerii C.I.M. prin demisie, a unei pauze in activitate de aproximativ 2 luni , a unei noi angajari la alta firma , care sunt conditiile ... (vezi toată discuția)
Nedumerire zi incetare si declarare revisal ELENA2009 ELENA2009 o parere va rog, daca ultima zi de lucru a unui angajat este 18.03.2011, cu ce data face cererea de incetare 19.03.2011 (e sambata) sau 21.03 (prima zi ... (vezi toată discuția)
Decizia incetare suspendare cim soucadan soucadan Buna ziua, in urma solicitarii unui salariat de acordare CFS se emite decizia de suspendare a CIM si se opereaza in REVISAL, intrebarea este, mai trebuie emisa ... (vezi toată discuția)