avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere restituire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere restituire

Am castigat procesul impotriva unei sanctiuni de circulatie, mi s-a admis cererea si s-a anulat procesul verbal de contraventie, atunci cand s-a intamplat evenimentul am fost sanctionat cu amenda pe care am achitat-o pe loc direct agentului constatator din localitatea respectiva, care mi-a dat chitanta, acum unde pot sa depun o cerere de restituire: la primaria localitatii respective, la administratia financiara judeteana sau la politia judeteana sau locala ?.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andr_georgi , utilizator 14:36, 28 Ianuarie 2013
in contradictoriu cu cine v-ati judecat ?
Cred ca, cu Politia rutiere, ca atare acolo se depune taxa de restituire cu sentinta legalizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)
Mi se retine permisu' ? sau nu? Cornelz Cornelz Solutia pe scurt: Admite exceptia de inadmisibilitate cu privire la cererea prin care se solicită restituirea amenzii care ar fi achitată de petent, Respinge ... (vezi toată discuția)
Amenda si permis suspendat! emil1702 emil1702 Amenda si permis suspendat! Este luata in considerare limitarea de viteza daca la intrarea in localitate nu este semnalizat prin indicator acest lucru? Poate ... (vezi toată discuția)