avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ADEVERINTA CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ADEVERINTA CRESTERE COPIL

va rog sa mi dati o mana de ajutor:

- un salariat care are contr.de munca cu 8 ore si inca 5 cu 2 ore si urmeaza sa intre in concediu de crestere copil pana la 2 ani, tre sa duca la primarie adev.de la toate locurile de munca?
- la firma unde are contr. cu 8 ore se suspenda activ.pe 2 ani, conf codului muncii, dar la celelalte unde are contr.munca per.nedeterminata cu 2 ore??????? inceteaza activ. cu art.55 lit.b?????????si in adev pt.crestere copil cum se completeaza la aceste firme unde are contr. cu 2 ore? nu se poate tine cont de indemnizatia dde maternitate la toate firmele decat acolo unde are contr.cu 8 ore si unde a inregistrat medicalul cu cele 126 zile c.m.




Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:19, 28 Iunie 2013
am de completat o adeverinta pentru cic dar la unitatea mea are lucrate 7 luni , ii completez doar pentru aceasta perioada, pentru diferenta de 5 luni va merge la ultimul loc de munca?
Exact, dvs ii completati numai pentru lunile in care a lucrat la dvs. Pentru restul va merge la ceilalti angajatori.
multumesc de raspuns.
mai am un caz: salariata in cic pana la 31.01.2013, naste in 20.05.2013 si cu 01.07.2013 intra in cic- cum trebuie sa completez cap II venituri doar cu cele 4 luni; febr-mai sau in baza adeverintei de la protectie sociala trec si celelalte luni?
1. Dvs. ii treceti in adeverinta veniturile pentru perioada februarie - mai (pentru celelalte luni ii scrieti in adeverinta "a fost in concediu crestere copil").

2. Salariata cere adeverinta de la AJPIS pentru perioada cat a fost in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului medical dupa ccc - doi angajatori iuliacostea iuliacostea Va rog sa ma indrumati: cic mi s-a terminat in data de 4 martie (in 4 martie copilul meu a implinit 2 ani), trebuia sa incep serviciile (1 cu norma intreaga, ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil ana176 ana176 Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza concediu postnatal,adica cel dupa nastere,nu cel de dinainte. Sal.brut este 1374 lei. multumesc (vezi toată discuția)
Concediul ubemadi ubemadi Din 14 februarie intru in concediu prenatal...m-ar interesa toti pasii care trebuie urmati pe mai departe,ce acte trebuie sa depun pt acest concediu si pt cel ... (vezi toată discuția)