avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda-proprietar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda-proprietar decedat

Buna ziua,

Sunt persoana fizica si vreau sa stiu daca Pot face contract de arenda daca persoana care este proprietar este decedata si mostenitorii nu au nici un act care sa dovedeasca ca acestia sunt mostenitori?
Dupa eliberarea certificatului de calitate al mostenitorilor pot face cu acestia din urma daca imi semneaza toti?
este valabil contractul pe urma?
Da, dupa eliberarea certificatului de mostenitor, puteti incheia cu acestia contractul de arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda cu mostenitorii AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea buna ziua,pot face contract de arenda cu mostenitorii unei persoane decedate care au calitatea de mostenitori prin certificat de calitate de mostenitori? este ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de arenda andreea27 andreea27 Buna ziua , Mama mea a incheiat pe numele ei un contract de arenda teren agricol, Terenul agricol este de fapt al bunicului meu care este decedat, mama fiind ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor auricius auricius Buna ziua. Va multumesc pentru sfaturile f.utile si de mare ajutor pe care mi le-ati dat. Care sunt actele cu care trebuie sa ma prezint la notar pt> a obtine ... (vezi toată discuția)