avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda cu mostenitorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda cu mostenitorii

buna ziua,pot face contract de arenda cu mostenitorii unei persoane decedate care au calitatea de mostenitori prin certificat de calitate de mostenitori?
este valabil cu semnatura lor?
Cel mai recent răspuns: antonia77 , utilizator 17:04, 29 Ianuarie 2013
imobilul respectiv trebuie trecut in masa succesorala.

prin certificatul de mostenitor li se atesta caliattatea si se elibereaza de obicei in cazul in care nu sunt bunuri in masa succesorala. ca sa puteti incheia contract de arenda pe un teren a carui proprietar este decedat, trebuie ca mostenitorii acestuia sa declare terenul respectiv in vederea emiterii certificatului de mostenitor cu privire la transferul dreptului de proprietate asupra imobilului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arendare teren extravilan RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua, Vreau sa arendez 12 ha teren extravilan. Pe titlul de proprietate al terenului este trecut bunicul meu care a decedat. Cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Mostenire - obtinere certificat de (calitate de) mostenitor cmnop cmnop Buna ziua.Am o nelamurire;ce este certificatul de mostenitor si ce este certificatul de calitate de mostenitor?Cum se pot obtine acestea,mai exact pe baza ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala tatianato tatianato Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)