avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru asigurator
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru asigurator

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care este articolul in care se prevede termenul dupa care se instituie sechestru asigurator pe bunurile firmei pentru neplata la termen a datoriilor la buget ? Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:59, 28 Ianuarie 2013
Art.591 Cod Proc.Civ., reglementeaza conditiile pentru înfiintarea sechestrului asigurator,
Legea impune conditia existentei unei creante exigibile constatata prin act scris si a intentarii actiunii.
Masura sechestrului o dispune instanta de judecata la cererea partii interesate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune fond sechestru asigurator madalinatone madalinatone Buna ziua, Pentru a pune sechestru asigurator pe bunurile unui debitor ce actiune de fond trebuie sa fie facuta? Cumva pretentii? Am deja dosar depus pentru ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator Borza Borza Buna pot sa fac o cerere de sechestru asigurator imobil in conditiile in care am o plangere penala aflata in faza de cercetare penala si in care m-am ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator ELENA Enache ELENA Enache Societatea unde lucrez este cu capital integral de stat. Ea nu-si mai poate onora obligatiile salariale si nici contractele incheiate pana acum . In contractul ... (vezi toată discuția)