Buna ziua,
Am incercat astazi sa depun la ONRC documentatia pentru inregistrarea unui SRL, insa mi s-a comunicat ca lipseste de la dosar declaratia model 2. Am inteles ca aceasta este necesara pentru autorizarea imediata, insa cui o adresez? Am de ales intre DSP, DSV, ITM, Brigada de Pompieri, Mediu sau alte institutii. Nimeni de la ONRC nu a putut sa-mi ofere aceasta informatie, m-au trimis sa obtin consultanta juridica de specialitate !!??!! Nu ar trebui sa fie informatii publice si sa le gasesc la ei atata timp cat ei imi cer aceasta declaratie la inregistrarea in RC?
Va adresez rugamintea sa ma luminati si pe mine catre ce autoritate trebuie sa depun declaratia model 2, avand in vedere ca doresc autorizarea CAEN 7022 si mi se pare aberant sa ma adresez DSP, DSV, Pompieri, ITM, Mediu, etc.
Unde pot gasi ce CAEN-uri trebuiesc autorizate si catre ce institutii trebuie sa ma adresez? Trebui sa fie un act normativ ma gandesc care reglementeaza aceasta declaratie model 2.
Am studiat Ordinul pentru reglementarea sanitara, ordinul pentru norma sanitar veterinara, mediu si nu regasesc CAN-ul nicaieri, in schimb regasesc alte clase CAEN, nici vorba de 7022.
Daa nu-l regasesc nicaieri ce fac? Cui ma adresez? Va rog, daca exista prevedere(i) cu privire la autorizarea codurilor CAEN sa-mi spuneti si mie baza legala.
Cu multumiri,
Ionut D.
Cel mai recent răspuns:
ContSters22713 , utilizator
22:49, 28 Ianuarie 2013