avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... masina cumparata fara talon fiscal
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

masina cumparata fara talon fiscal

am cumparat o masina in 2010 am facut acte de vinzare cumparare ,dar nu am putut sa iau talonul de fiscalizare ,deoarece am cumparat masina din Craiova iar masina iera inscrisa intr-o comuna apropiata .Raminind a-mi trimite certificatul fiscal anterior.NUl-am mai primit deoarece nu are platit impozitul din 2007 pe masina ,acum suma se ridica la3400 roni..Nu pot sa iau legatura cu persoana respectiva. CUM POT SA INSCRIU MASINA.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:36, 28 Ianuarie 2013
Din pacate nu puteti inmatricula masina pentru ca la Biroul Inmatriculari trebuie sa aveti la dosar Fisa de inmatriculare care are 2 stampile pe ea: una de la fiscul cumparatorului si alta de la fiscul vanzatorului. Deci nu puteti inscrie masina la Impozite si Taxe pana nu aduceti de la vanzator Certificatul Fiscal si prin urmare Fisa de Inmatriculare stampilata de Administratia Fiscala de domiciuliul lui.
Fara astea nu aveti cum sa va prezentati in fata ghiseului de inmatriculari.
De curand am intocmit un dosar de inmatriculare si stiu sigur ce acte trebuiesc.
Dar nu am mai inmatriculat-o, caci am fost obligat la plata taxei de mediu pe care nu mi-am permis-o.
Ati facut o mare greseala ca ati platit-o fara acest Certificat Fiscal.
Un consilier juridic sau un avocat de pe acest forum va poate indruma ce sa facti in acest caz.
Dar...nu cred ca e simplu.
Bafta !
am facut acte de vinzare cumparare

Ati incheiat documente legale de achizitie autoturism?
In baza documentelor pe care le detineti,eventual a datelor de identificare a cumparatorului autovehiculului promovati actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare si imatriculare autovehicul de la o persoana juridica catre o alta persoana juridica BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in cazul in care doresc sa trec o masina dupa o firma pe o alta firma. ( ambele firme ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)