avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Lamuriri la ordinul CSA 5/2010
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Lamuriri la ordinul CSA 5/2010

Am avut un accident cu un ansamblu tractor-remorca neinmatriculat, nesemnalizat, ne... A inceput procesul, cercetari, expertize... Conform ordinului CSA 5/2010, daca la terminarea procesului soferul tractorului este declarat vinovat, pot beneficia de despagubiri de la firma unde am eu RCA? In accident au existat si victime: eu, sotia mea si copilul nostru am avut vatamari corporale care au necesitat 25, 16, respectiv 12 zile ingrijiri medicale! Dar daca este culpa comuna?
Cel mai recent răspuns: NELUL , utilizator 19:54, 22 Mai 2013
Cei de la Fondul de protectie a victimelor strazii au raspuns ca intervin doar daca masina vinovata trebuia sa aiba RCA si nu avea, iar tractorul nu era inmatriculat sau inregistrat DECI nu trebuia sa aiba RCA! Si m-au flituit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)