avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hartuire

fosta sotie a prietenului meu, de care este divortat de 15 ani, insa au ramas sa traiasca in acelasi apartament datorita faptului ca nu au avut bani sa plece fiecare, ma hartuieste contiuu de cand a aflat relatia noastra. Parca a inebunit...ma suna tot timpul si m'a vizitat si la munca unde m'a facut de tot felul. Ameninta ca imi sparge geamurile magazinului, etc, ptr ca eu lucrez in comert. ARE 52 DE ANI, EU 45, deci nu suntem copii. Ajutati'ma va rog ptr ca nu mai stiu cum sa scap de ea. Starea sanatatii mele se deterioreaza, chiar am si lesinat in magazin de teama. Teama mea cea mai mare este ca imi poate sparge geamurile si chiar nu as sti cum sa dau ochii cu seful meu.Sunt disperata! Ajutati'ma si sfatuiti'ma va implor
Cel mai recent răspuns: anielles , utilizator 21:02, 29 Ianuarie 2013
Sunteti sigura ca cei doi nu continua relatia avuta, chiar daca au divortat? Pentru ca mie una mi se pare destul de hotarata actiunea doamnei pentru o despartire de 15 ani. Ati incercat si o discutie cu domnul?

Incercati o discutie amiabila cu doamna. Daca nu se poate depuneti o plangere la politie. Vor lua legatura cu partea si poate se potoleste. Ceva martori la cele intamplate aveti?
cu doamna nu se poate discuta. Ea doar tipa si injura...atat! Martori nu am inca, dar asa cum e asezat magazinul in care lucrez, cu siguranta daca sparge ceva, e vizibil. E destul de complicat tot. Nu am trecut prin asa rusine de cand ma stiu. Nu ma simt vinovata cu nimic, ptr ca el nu are nicio treaba cu ea. Singurele ei arme ca sa spun asa...sunt copiii cu el...si desigur traiul asta in aceeasi casa, timp in care sunt sigura ca poate l'o mai fi ajutat la cate ceva(gen gatit sau spalat). Si eu inca stau in casa cu fostul pana gasim cumparator, si am fi putut si noi sa facem aceasta intelegere, dar in rest fiecare cu viata lui.
Mergeti la politie si faceti plangere pt amenintare. Puteti chema politia si cand sunteti vizitata de doamna cu scandal.
multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - sunt jignită și amenințată de părinții iubitului meu Madalina2726 Madalina2726 Bună ziua, părinții iubitului meu ma amenință și ma jignesc continuu. Luna trecuta în timp ce veneam acasă pe drum m\'a depășit tatăl iubitului meu ... (vezi toată discuția)
Amenintare - ce pot face in acest caz? violeta1972 violeta1972 Buna ziua! As avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Sunt divortata de peste 2 ani de zile. Astazi dimineata am fost agresata verbal in parcarea ... (vezi toată discuția)
Situatia locativa a mamei si a minorului Vicky1 Vicky1 Buna ziua Sunt divortata si stau intr-un apartament cumparat in timpul casatoriei cu fostul sot. De 3 ani de zile el este plecat din domiciliu si brusc ... (vezi toată discuția)