avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INFIINTARE FIRMA EVIDENTA CONTABILA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INFIINTARE FIRMA EVIDENTA CONTABILA

UN STUDENT AL FACULTATII DE STIINTE ECONOMICE( DE STAT ), SECTIA CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE LA TERMINAREA FACULTATII ISI POATE DESCHIDE O FIRMA DE EVIDENTA CONTABILA?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 14:51, 29 Ianuarie 2013
Pentru societatile de contabilitate cu cod CAEN 6920 este obligatoriu ca asociatul cu procent de parti sociale majoritar sa fie expert contabil.
Daca face doar contabilitate primara poate.
Imi puteti preciza care este codul CAEN prin care functioneaza o societate care presteaza doar servicii de contabilitate primara? Va multumesc.
Acelasi cod 6920 doar ca pe baza diplomei registrul ii scrie in paranteza contabilitate primara......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma de contabilitate Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa-mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana care vrea sa-si deschida o firma de contabilitate? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o intreprindere individuala de ce am nevoie? CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA buna ziua, am terminat facultatea pe domeniul contabilitate si informatica de gestiune,vreau sa ma inscriu la cursurile CECAR dar mai intai sa-mi deschid o ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara craiugm craiugm Buna Ziua, Am o firma inregistrata pe codul caen 6920- cu paranteza contabilitate primara. As putea sa fac un contract de consultanta cu un expert ... (vezi toată discuția)