avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent!

Buna dimineata! Avem un santier si dorim sa stim daca pot lucra si salariati detasati? Si inca ceva, ce semnifica lucratori independeti pe santier. Exista o lege care sa se refere la detasare in afara de Codul muncii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rosiu simona , utilizator 08:05, 13 Februarie 2009
Detasarea este reglementata de Codul muncii. Pe santier pot lucra si lucratori detasati.
Detasarea este explicata amplu in Codul muncii, in ceea ce priveste lucratorii independenti, probabil ca va referiti la posibilitatea societatii unde activati ca o parte din lucrari sa fie subantrprenorizate catre alte firme si astfel acestea sa isi vina cu proprii salariati, altfel nu inteleg.
Va multumesc! O zi cat mai buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate pentru angajatii romani. LauraMirabela LauraMirabela Buna ziua. Am nevoie de informatii referitoare la munca in strainatate a angajatilor romani care sunt delegati sa lucreze in afara Romaniei. In situatia de ... (vezi toată discuția)
Clauza cim - lucrul la teri Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Este ok sa se treca in CIM la locul muncii, \"lucrul la terti\", sau pe santiere? Intreb pentru ca am salariati care sunt angajatii mei, dar ... (vezi toată discuția)
Societate straina presteaza munca cu angajatii proprii in romania Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, am si eu o nelamurire, este legal ca o societate straina (HU) sa presteze munca prin angajatii proprii (cetateni HU), in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)