avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de chemare in judecata pt pensie de intretinere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de chemare in judecata pt pensie de intretinere major (student)

Va rog sa-mi raspundeti daca pot solicita sa nu fie facuta publica pe portalul instantei o cerere de chemare in judecata? Nu este suficient ca doar partile implicate sa fie informate referitor la o actiune in justitie care le priveste in mod nemijlocit? Pot face trimitere in aceasta situatie la "dreptul la imagine" sau la prevederile Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice...?

Va multumesc anticipat pentru un raspuns avizat!

Cel mai recent răspuns: nasti23 , utilizator 18:31, 29 Ianuarie 2013
Probabil raspunsul de mai sus il considerati ca fiind neavizat , insa din pacate nu este posibil
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
ContSters98997, utilizator
Multumesc pt raspunsul dvs prompt dar...nu vad care este "raspunsul de mai sus"!
Daca va referiti la cel dat de dvs, de ce credeti ca l-as considera neavizat?!.Ar trebui?
"...din pacate nu este posibil" pare a fi o certitudine care decurge tocmai din faptul ca sunteti in masura sa informati pe aceasta tema.
Ce trebuie sa inteleg, este sau nu este avizat raspunsul dvs?
Am primit raspunsuri contradictorii pana acum fara sa stiu care sunt sau nu intemeiate. Stie cineva unde pot sa ma informez in aceasta problema? Daca sunt persoane care s-au confruntat cu aceasta situatie, respectiv solicitarea de a nu fi expusa electronic o cerere de chemare in judecata, oricare ar fi obiectul ei, le rog sa intervina! Daca nu se poate face trimitere la regului prevazute undeva, macar din experienta altora sa pot afla daca este posibil si cum se procedeaza pentru a nu-mi fi expuse pe Internet momente din viata privata.
Va rog, astept in continuare raspuns!
Daca totusi acesta este negativ, cum se justifica?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
nasti23, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura civila- modificarea cererii de chemare in judecata george141414 george141414 Expun urmtoarea speta: O societate cheama in judecata pe drept comun o persoana fizica. La momentul introducerii cererii de chemare in judecata persoana ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata fara mentionarea datelor personale RoSo RoSo Buna ziua, Primesc mesaje comerciale nesolicitate prin e-mail in fiecare luna de la diverse firme. Acest lucru se intampla de ani de zile. Am trimis ... (vezi toată discuția)
Care este termenul în care se introduce cererea pe rolul instanței dupã mediere? bogdan_bucuresti1970 bogdan_bucuresti1970 Daca a avut loc astazi medierea (2 aprilie) exista vreun termen legal pana la actionarea in instanta ? As avea nevoie de un raspuns deoarece vreau sa o ... (vezi toată discuția)