avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... autopsia!!!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

autopsia!!!!

Stimati domni,poate cineva sa-mi explice daca la prelevarea de probe biologice la un cadavru, este obligatorie trusa standard de prelevare ,etichetarea si sigilarea probelor ?Victima a unui accident rutier decedata ,i se face autopsia dupa doua zile ,i se preleveaza sange si tesuturi pentru probele biologice dar fara a eticheta sau sigila vreuna ,nu sau folosit nici macar recipiente sterile,doar o punga de plastic uzata ,este corect?ce lege trebuie sa caut sa vad modalitatea de prelevare de probe la cadavre ?
Cel mai recent răspuns: crissandra75 , utilizator 17:36, 30 Ianuarie 2013
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
ynocentta, utilizator
multumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie al3xandru al3xandru buna ziua. am si eu o intrebare! am fost prins de politia rutiera conducand in stare de ebrietate.am suflat in fiola si am fost depistat cu alcoolemie de 0,71 ... (vezi toată discuția)
Bautura la volan .... s.o.s zazutzu zazutzu in noaptea de 27 octombrie am fost oprit de o masina civila din care s-a dat jos 3 civili un comunitar si un politist.... motivul opririi a fost ca nu am oprit ... (vezi toată discuția)
87.1 recoltare probe biologice somon somon va rog raspuns la urmatoarele : 1) cutia care se sigileaza avand probele biologice si care se transmite la IML contine [[u]b]in interior [/b][/u]formularele ... (vezi toată discuția)