avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui dupa casatorie in Italia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui dupa casatorie in Italia

buna ziua!as vrea sa stiu care este procedura de urmat daca sotia mea (care conform legilor italiene,si-a pastrat numele de familie dupa casatorie)ar vrea sa aiba si numele meu de familie in actele romanesti.ma explic:ex.ea se numea Popescu Ana inainte de casatorie si eu,Ionescu Ion.se poate ca,in momentul trascrierii certificatului in Romania sa fie trecuta cu ambele nume: Popescu-Ionescu Ana fara a mai fi nevoie de schimbarea documentelor ?multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Drosida , utilizator 09:41, 29 Octombrie 2019
Bună ziua!!! Ni-am căsătorit în Italia și după legea italiana , nu avem familia aceiasi,adică fiecare are familia lui (suntem cetățeni români) care este procedura de a face actele să fie aceiași familie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o întrebare legată de numele de familie. eu m-am ... Katharzis Katharzis Buna ziua, am o întrebare legată de numele de familie. Eu m-am stabilit și căsătorit în Danemarca. Căsătoria E finalizată deja, aici am aplicat pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui la casatorie Bettina88 Bettina88 Buna ziua! Am o nelamurire: viitorul meu sot are un nume dublu de familie, iar la casatorie as dori sa preiau doar unul din numele lui. Este ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o întrebare. părinții viitorului meu soț ... Ketyl12 Ketyl12 Bună seara, Am o întrebare. Părinții viitorului meu soț au ales să meargă înainte cu numele de familie reunite, prin urmare numele lui este pe ... (vezi toată discuția)